X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як підібрати мийку: різні типи сантехніки для кухні, на що звертати увагу – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як підібрати мийку: різні типи сантехніки для кухні, на що звертати увагу

Як підібрати мийку: різні типи сантехніки для кухні

При облаштуванні кухні важливе значення має правильний вибір сантехніки. Про те, як підібрати мийку, на які деталі слід звернути увагу насамперед, ми розповімо вам у цій статті.

При виборі меблів, а також сантехніки для кухні слід приділяти увагу не тільки зовнішньому вигляду та естетичним властивостям, але й надійності та функціональності всіх предметів інтер’єру.

На сьогоднішній день магазини сантехніки пропонують покупцям величезний вибір моделей різних форм, розмірів, функціональності, а також матеріалів для виготовлення цього незамінного атрибуту будь-якої кухні. Нижче ми перерахуємо основні критерії, за допомогою яких ви зможете визначитися з тим, як підібрати мийку, яка найкраще підійде саме вашій кухні і справно служитиме протягом довгих років.

На що слід звертати увагу при купівлі сантехніки для кухні?

Перш ніж купувати сантехніку, слід заздалегідь визначитися з місцем її розміщення, а також врахувати загальний стиль інтер’єру кухонної кімнати. Майте на увазі, щоб експлуатація обладнання була найбільш зручною і простою, слід передбачити наявність вільного простору з різних сторін миття.

Які бувають типи кухонних мийок?

  • Накладні моделі. Особливістю накладних конструкцій є монтаж на тумбу. Наявність додаткової робочої поверхні дозволяє отримати також окрему зону для просушування посуду або приготування продуктів.

Даний тип монтажу один із найбільш економічних, не вимагає виконання великого обсягу робіт та серйозних фінансових витрат. Недоліком можна назвати наявність зазору між тумбами, в який в процесі експлуатації миття може потрапляти волога, що негативно впливає на довговічність дерев’яних елементів меблевого блоку.

  • Врізні чаші. Такі моделі також встановлювати досить легко. Врізання відбувається прямо в меблевий блок точно за розмірами контуру миття. Цей спосіб дозволяє отримати зручне в експлуатації обладнання, а також дозволяє економити робочу площу стільниці.
  • Інтегровані моделі. Вироби такого типу відносяться до найбільш дорогих. Однак саме вони дозволяють гармонійно вбудувати сантехніку в кухонний гарнітур практично будь-якого дизайну. Для таких мийок можна передбачити різні варіанти установки по висоті, так як вони можуть монтуватися як вище, так і нижче за поверхню стільниці. Перед тим, як придбати інтегроване обладнання для кухні, рекомендується проконсультуватися з фахівцями. Професійні сантехніки оцінять можливості кухонного гарнітура і підкажуть, як підібрати мийку, яка ідеально підходитиме під інтер’єр вашої кухні. Пам’ятайте, встановлення інтегрованих моделей потребує спеціальних навичок та знань під час виконання робіт.
  • Підстільне миття. Її монтаж здійснюється під стільницю. В цілому можна сказати, що даний тип сантехніки має ті ж переваги, що і інтегровані моделі. Підстільна конструкція дуже зручна та практична в експлуатації.

Крім конфігурації, сантехніка для миття посуду відрізняється за матеріалом виготовлення. На сьогоднішній день найбільш поширеними є мийки, виготовлені з: нержавіючої сталі; кераміки; керамограніту.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис