X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як зібрати сифон для раковини: комплектація та інструкція зі збирання – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як зібрати сифон для раковини: комплектація та інструкція зі збирання

Самостійна установка сифона потребує певних знань і досвіду, тому в цій статті ми підготували для вас відповіді на основні питання щодо того, як зібрати сифон для раковини.

Сифон є пластиковою трубою вигнутої форми, яка встановлюється під раковину. Саме через цей сантехнічний виріб протікає у каналізацію відпрацьована вода. Крім того, сифон служить для запобігання поширенню неприємних запахів каналізації у приміщенні. Перш ніж перейти до особливостей конструкції та складання цього сантехнічного пристосування, скажімо пару слів про його призначення.

Призначення та комплектація

Ефективність роботи сифона досягається особливостями його форми. У згинанні труби завжди залишається невелика кількість води, яка служить своєрідною пробкою заслінкою і не дозволяє поширюватися неприємним запахам.

Сифони встановлюються на всі раковини. Тому, незалежно від того, чи ви встановлюєте мийку на кухні або виконуєте монтаж раковини, слід обов’язково передбачити встановлення сифона.

Найбільш простою моделлю є конструкція з одним отвором для зливу. Як матеріал виготовлення, як правило, використовується пластик. Це недорогий, але при цьому вкрай практичний і довговічний матеріал, виріб з якого прослужить довгі роки і не вимагатиме швидкої заміни чи ремонту.

Щоб краще зрозуміти, як зібрати сифон для раковини, слід знати, які деталі він складається. У комплектацію входять:

  • безпосередньо сам корпус;
  • випускний патрубок;
  • виготовлений із пластику манжет;
  • конусні манжети, матеріал виготовлення – гума;
  • прокладки різного кольору та твердості з гуми;
  • нижній затор;
  • кріпильний елемент для стяжки;
  • накладки для зливу.

Етапи складання

Перед тим як розпочати самостійне складання сифона, слід уважно вивчити інструкцію, яка додається до кожного виробу. За допомогою інструкції ви зможете, по-перше, перевірити комплектацію виробу, а по-друге, вивчити послідовність дій та за схемою наочно подивитися, як зібрати сифон для раковини. Тим не менш, існує кілька нюансів монтажу, які зазвичай не згадуються в інструкції.

При монтажі виробу слід приділяти особливу увагу герметичності з’єднань. Головним чином це стосується нижньої пробки, оскільки саме на неї чиниться найбільший тиск у процесі експлуатації.

При виконанні з’єднань конструкції сифона не забувайте встановлювати та надійно фіксувати прокладки. Для того, щоб уникнути протікання та продовжити термін їхньої служби, перш ніж виконати з’єднання, змастіть прокладки герметиком і міцно закріпіть їх. Закручувати пробки слід до упору, проте, уникаючи надмірного тиску. Пам’ятайте, пластик досить крихкий матеріал і зламати його досить просто. Монтаж сифона до каналізаційної системи виконується за допомогою гофрованої труби або за допомогою цільного складання.

У місці монтажу декоративної накладки слід використовувати два види прокладки. Для верхньої частини патрубка зазвичай застосовується прокладка чорного кольору, тоді як тоншу прокладку білого кольору слід встановити під накладку.

Після того як всі патрубки змонтовані, слід затягнути гвинтове кріплення і видалити надлишки герметика. Для кріплення випуску застосовується пластикова гайка та спеціальна конусна гумка. За допомогою цього випуску можна регулювати розташування сифона по висоті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис