X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як встановити підвісний унітаз, етапи робіт – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як встановити підвісний унітаз, етапи робіт

При грамотному та уважному підході монтаж підвісного унітазу буде не набагато складнішим, ніж встановлення стандартної сантехніки. У статті ми поговоримо про те, як встановити підвісний унітаз.

Складність встановлення сантехніки багато в чому залежить від типу обладнання, правильного розташування та доступності точок підключення водопроводу та каналізації, а також від необхідності проведення додаткових підготовчих чи ремонтних робіт під час монтажу.

Нижче ми розглянемо основні етапи встановлення підвісного унітазу, виявимо складності та нюанси проведення робіт.

  • Перед встановленням підвісного унітазу виконується монтаж інсталяції. Вона є жорсткою рамою зі сталі. Встановити її слід до підлоги та стіни за допомогою потужних дюбелів. Такий монтаж досить міцний, тому турбуватися про надійність кріплення не варто.
  • Природно, що монтаж провадиться максимально близько до місця каналізаційного входу, який повинен мати діаметр 110 мм. Крім підведення системи каналізації варто заздалегідь передбачити підведення до сантехніки холодної води. Як правило, відстань до точок підключення та підведення труб передбачається на етапі планування систем трубопроводу, тому проблем з цим виникнути не повинно.
  • У процесі встановлення інсталяції слід застосовувати будівельний рівень, тільки так можна гарантувати рівне розміщення сантехніки щодо різних площин.
  • Регулювання унітазу відбувається досить просто, оскільки конструкція рами оснащена спеціальними висувними штангами та шпильками, які служать для кріплення каркасу.
  • За допомогою них можна встановити висоту чаші, що зробить експлуатацію сантехнічного обладнання максимально зручною і комфортною. Стандартна відстань, на якій знаходиться сидіння унітазу від підлоги: 40 см.
  • Після монтажу інсталяції виконується підведення води до бачка. Багато спеціалістів для з’єднання бачка з водопроводом рекомендують використовувати трубу, а не гнучкі перехідники, оскільки труби мають набагато більший термін експлуатації.
  • Наступним кроком є з’єднання випуску унітазу з відведенням каналізації. Як сполучний елемент використовується гофра. На цьому етапі можна перевірити працездатність зливної конструкції. Для цього слід наживити чашу та каркас та зробити контрольний злив. Однак не варто відразу кріпити чашу, оскільки правила вимагають її встановлення в останню чергу.
  • Обшивка місця монтажу рами гіпсокартону. Листи гіпсокартону кріпляться до самої інсталяції та профілю з металу в стіни. Найчастіше в інструкції ви можете знайти не тільки інформацію про те, як встановити підвісний унітаз, але й шаблони для виготовлення обшивки з гіпсокартону. Застосування шаблонів зробить процес вирізування елементів значно простіше, адже в них передбачені всі місця для технологічних отворів.
  • Передостанній етап полягає в облицювання поверхні за допомогою керамічної плитки, яка підбирається відповідно до стилю та кольору інтер’єру.
  • Тільки після того, як висохне клей, можна приступати до закріплення чаші. Вона навішується на спеціальні шпильки, які є частиною металевого каркаса інсталяції та знаходяться під облицюванням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис