X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як вибрати душову кабіну, практичні поради – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як вибрати душову кабіну, практичні поради

Придбання душової кабіни вимагає хорошої підготовки, адже серед величезного асортименту представлених на ринку моделей можна просто загубитися і зробити неправильний вибір. На що слід звернути увагу при покупці, розберемо у цій статті.

  • Розміри

Розмір душової кабіни повністю залежить від площі вашої ванної кімнати. Найбільш компактний розмір піддону – 0,8 кв. Такий варіант підійде для будь-якої кімнати.

Сучасні виробники пропонують найширший вибір розмірів, форм та кольорів душових кабін, тому за наявності достатньої площі ви зможете втілити у життя будь-які дизайнерські мрії.

При цьому зазначимо, що при виборі кабіни враховуйте розміри всіх членів вашої родини. Для дуже повних людей кабіни невеликих розмірів будуть незручними.

  • Тип кабіни

Можна виділити три основні види душових кабін.

Відкриті кабіни відгороджують певну ділянку між двома стінами або в кутку ванної кімнати. Такі кабіни включають перегородки, душ і піддон і можуть встановлюватися в невеликих ванних кімнатах, оскільки не вимагають великої площі.

Закриті типи є повноцінними кабінами зі стінами, стелею та підлогою, дверцятами та великою кількістю додаткових функцій. Таку кабіну можна розташувати в будь-якому зручному для вас місці, оскільки вона не вимагає проведення спеціальних монтажних робіт.

Вбудовані кабіни складаються лише з перегородок та панелей. Як правило, всередині розміщуються лежаки, що дуже зручно використовувати для проведення лазневих процедур.

  • Піддон

Довжина та ширина піддону безпосередньо залежить від наявності вільного місця у ванній кімнаті. З глибиною піддону справа трохи складніша. Якщо користуватися кабіною будуть люди, обмежені в русі, краще вибрати неглибокий піддон, не більше 10 см заввишки.

Глибокіші піддони, висотою 25 см і вище будуть оптимальними, якщо у вашій родині є маленькі діти, і якщо у вас немає ванни. Глибокий піддон здатний замінити ванну як купання дітей, так прання.

Що стосується матеріалу, то найдорожчими є піддони з мармуру. Вони дуже приємні в експлуатації, екологічні та відрізняються гарною звукоізоляцією. Дешевші і якісні матеріали – це чавун і сталь. Однак рівень шумоізоляції у таких моделях набагато нижчий.

Додаткові функції

Перед покупкою також визначтеся з додатковими функціями, які ви хотіли б бачити у вашій душовій кабіні. Це може бути гідромасаж, функція озонування, інфрачервоне випромінювання чи парогенератор. Будь-які з них мають свої свідчення та (що важливо!) протипоказання. Тому рекомендуємо вам заздалегідь вирішити, які з процедур ви також отримуватимете, окрім звичного душу.

Вдалого вам вибору та легкої пари!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис