X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як вибрати унітаз, практичні поради, види унітазів – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як вибрати унітаз, практичні поради, види унітазів

Як вибрати унітаз

До вибору такого важливого елемента санвузла, як унітаз, слід підійти максимально ретельно, адже від якості обраної сантехніки залежить комфорт та зручність кожного члена сім’ї. Ваш вибір повинен враховувати не тільки функціональність, але і дизайн, що найбільш гармонійно підходить для інтер’єру вашого будинку чи квартири.

На сьогоднішній день на ринку представлений широкий асортимент унітазів, різних за матеріалом, конструкцією та кольоровою гамою. Розглянемо докладніше основні види унітазів.

Види унітазів за матеріалом виготовлення

  • Металеві унітази. Більш міцні та надійні варіанти, які не вимагають спеціального догляду із застосуванням сильнодіючих засобів для чищення. Як правило, такий тип встановлюється у туалетах різних громадських місць.
  • Керамічні унітази досить довговічні, проте вони є більш крихкими та сприйнятливими до механічних впливів. При цьому пористий матеріал таких унітазів вимагає досить м’якого догляду, тому слід звернути увагу і на вибір засобів для чищення.

Види унітазів за способом монтажу

Спосіб монтажу унітазів може бути різним.

  • Підлогові унітази. Однією з різновидів підлогових унітазів є найпоширеніша модель нашій країні – унітази-компакт. Вони складаються з бачка та чаші. Якщо чаша і бачок з’єднані в одну конструкцію, то такі моделі називаються моноблоками.
  • Підвісні унітази – дуже компактні та стильні моделі, які стають особливою родзинкою сучасного санвузла. З мінусів таких унітазів можна відзначити складний монтаж та ремонт, а також низьку ударостійкість.
  • Досить високу популярність на ринку мають так звані приставні унітази, бачок яких монтується в стіну. За рахунок цього виграється багато місця, але варто пам’ятати, що ремонт таких унітазів – це складна та трудомістка процедура, що вимагає часто повного демонтажу бачка зі стіни.

При виборі унітазу окрему увагу варто звернути і на напрямок зливу, залежно від індивідуальних особливостей ванної кімнати. Існують унітази з прямим, косим або вертикальним зливом.

Сучасні технології виробництва дозволяють втілити практично будь-які дизайнерські рішення. Тому унітази в класичному стилі або в стилі ганьби-тік, різнокольорові унітази різної форми та розміру стали доступні для будь-якого покупця.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис