X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як правильно вибрати ванну для ванної кімнати? – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як правильно вибрати ванну для ванної кімнати?

Купівля ванни є серйозною та відповідальною справою. Тому дуже важливо знати, як вибрати ванну правильно, а також мати уявлення про те, з яких матеріалів її виготовляють.

Важливі аспекти

Цей сантехнічний виріб не можна назвати лише ємністю білого кольору, яку застосовують для проведення гігієнічних процедур. Адже вона є дорогою сантехнікою і щоб не витратити гроші даремно, необхідно робити вибір з розумом. Насамперед потрібно позначити характеристики та параметри судини.

Купуючи описувану сантехніку, необхідно враховувати такі параметри:

  • Матеріал, що застосовується у виробництві;
  • Розміри виробу та глибину;
  • Ціну та виробника певної моделі;
  • Комплектність.

Якщо ви вирішили купити дорогу модель, краще звернути увагу на варіанти, оснащені додатковими опціями, такими, як: періодичний нагрівання води, датчик заповнення, гідромасаж та іншими. Якщо ж на придбання сантехніки відведено невеликий бюджет, не слід платити більше за додаткові опції на шкоду якісним характеристикам.

Покрокова інструкція для вибору

  • Крок перший. Визначтеся з вашим бюджетом, відзначивши найменшу та найбільшу межі ціни.
  • Крок другий. Виміряйте площу приміщення та виміряйте габарити старої сантехніки.
  • Крок третій. Визначтеся, хто купатиметься у ванній: враховуйте ріст і вагу людини.
  • Крок четвертий. Свої переваги зіставте з бюджетом та виберіть матеріал виробу.
  • Крок п’ятий. Зверніться в магазини сантехніки, що сподобалися або перегляньте інтернет-магазини, ознайомтеся з асортиментом, не залиште без уваги виробника.
  • Крок шостий. Зіставивши всі параметри, що описуються вище, оберіть певну модель сантехніки, яка вас влаштує.

Матеріали

Насамперед, варто не упускати з уваги матеріал, з якого виготовлена сантехніка. Саме від нього залежить термін служби виробу, комфорт при використанні та простота у догляді.

Чавун

Відрізняється високою міцністю та тривалим терміном служби. Стіни такого виробу великої товщини і порушити їхню цілісність досить непросто. Термін експлуатації моделі, виготовленої з чавуну, становить кілька десятків років при належному догляді. Крім того, чавунний виріб дуже просто підтримувати у чистоті. Завдяки тому, що цей метал відрізняється низькою теплопровідністю, чаша буде остигати досить повільно. При її наповненні не виникне шуму.

Якщо ви вирішили вибрати для себе чавунну ванну, ретельно огляньте її поверхню. Переконайтеся, що емаль цілісна та гладка, і на ній немає дрібних тріщин, нерівностей та сколів.

Акрил

Виріб, виготовлений з акрилу, має малу вагу. Вода в акрилових чашах остигає із середньою швидкістю. Важливою перевагою таких виробів є те, що ви можете вибрати для себе модель різної форми. Крім того, багато акрилових ванн оснащені потрібними додатковими функціями, при цьому діапазон цін досить широкий.

Однак акрилові вироби мають недоліки.

  • Матеріал уразливий перед високою температурою;
  • Якщо стінки чаші виготовлені з неякісної сировини, вони можуть прогинатися під вагою води;
  • Для догляду за акриловою ванною підходять не всі засоби для чищення;
  • Певні моделі коштують катастрофічно дорого.

Сталь

Моделі, виготовлені з конструкційних видів стали стоять приблизно в чотири рази дешевше за чавунний аналог. Вироби, у виробництві яких застосовувалася нержавіюча сталь, коштують дорожче. Конструкційна сталь відрізняється малою вагою, тому що товщина листів зазвичай варіюється в межах 2,5 до 4 мм. У результаті вага готового виробу в 4 рази менша, ніж чавунної моделі. Сталеву ванну дуже зручно транспортувати та переносити. Що стосується її довговічності, то вона прослужить своєму власнику кілька десятків років при регулярному чищенні та правильному догляді за покриттям. Сьогодні можна знайти безліч форм ванн, виготовлених із сталевого металу. При наборі води в таку посудину спостерігається шум.

Кварил

Товщина стінки кварилової ванни дорівнює 10 мм. Якщо порівнювати таку модель з акриловою сантехнікою, то остання зазвичай армується зовні шарами скловолокна з полімером. Моделі із кварила, навпаки, не мають такого посилення. Для монтажу таких виробів не потрібний металокаркас. Багато хто з них зовні нагадує чавун і встановлюється на ніжки. Кварилові моделі поєднують у собі якість сучасних матеріалів та класичні риси. Але описані вироби важать більше, навіщо акрилові аналоги і коштують набагато дорожче.

Кварилові ванни відрізняються такими перевагами:

  • Їхні стінки не прогинаються навіть при наповненні чаші до країв;
  • Поверхня таких моделей не дряпається та стійка до невеликих ударів;
  • Монтаж здійснюється без металевого каркасу;
  • Користувачів приваблює широкий вибір моделей із правильною формою кутів, а також різноманіття форм;
  • Служить така ванна дуже довго.

Кераміка

Сантехнічні вироби, виготовлені з кераміки, можна назвати по праву екзотичними. Однак вони не дуже популярні серед споживачів і виробляються лише на замовлення. Коштують дуже дорого, однак у результаті споживач отримує гладкий виріб, що відрізняється підвищеною довговічністю. Форма та розмір отриманої моделі може бути абсолютно будь-якою.

У компанії «Сантехпослуги 24» ви завжди можете замовити встановлення будь-якої ванни. Звертайтесь! На вас чекає висока якість роботи, вирішення проблеми в найкоротші терміни та оптимальні ціни на послуги.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис