X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як правильно вибрати сушку для рушників? Види сушки для рушників – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як правильно вибрати сушку для рушників? Види сушки для рушників

Як правильно вибрати сушку для рушників: види обладнання

Як вибрати сантехніку, яка найкраще підійде саме вашою ванною? Як правильно вибрати сушка для рушників? У статті ми розповімо про найпопулярніші моделі пристроїв для просушування рушників.

Ремонт і заміна сантехніки у ванній кімнаті включає монтаж самого різного обладнання, в числі якого, звичайно ж, і сушарка для рушників, який може бути підключений до системи опалення або водопостачання. Купуючи пристрій для просушування рушників, важливо приділити увагу його технічним, експлуатаційним характеристикам, матеріалу виготовлення та іншим якісним особливостям. Пристрій має бути міцним і надійним, повинен легко справлятися з перепадами тиску в трубопроводі, бути стійким до різних температур і т.д.

Максимальні значення тиску, дії якого можуть бути піддані пристрою, становлять 10 атмосфер. Однак навіть якщо ви знаєте, як правильно вибрати сушка для рушників, цього ще не достатньо для того, щоб забезпечити його надійну і стабільну роботу протягом усього терміну експлуатації. Велике значення для справної роботи обладнання має його якісна та професійна установка.

Види сушки для рушників

  • Водяні сушки для рушників, що вимагають підключення до водопостачання або опалення.

Такі пристрої є традиційними для ванних кімнат у приватному будинку чи квартирі. Вони мають вигляд змійовика. Якщо гаряче водопостачання в будинку вимкнено, то й експлуатація пристрою неможлива. Однак підключення до гарячого водопостачання все ж таки краще, ніж врізання в труби опалення.

При монтажі змійовика у систему опалення робота пристрою буде обмежена лише часом опалювального сезону. Тобто сушарка для рушників буде не задіяна протягом більшої частини часу.

  • Електричне обладнання для сушіння рушників.

Такі прилади є непоганою альтернативою класичних водяних моделей пристроїв, оскільки ними можна користуватися незалежно від роботи опалювальної або водопровідної системи. Електроустаткування не прив’язане до певного місця монтажу, тому розмістити прилад можна практично будь-де. Це дозволяє максимально ефективно використовувати простір приміщення, робить використання сантехніки зручним та комфортним. Електроприлади можна розміщувати не лише у ванній, але й на кухні. Все, що потрібно для стабільної роботи такого обладнання, – це доступна та справна точка підключення до мережі електроживлення та якісно виконаний монтаж. Однак варто зауважити, що часте використання такого обладнання може збільшити витрати електроенергії, а отже, призведе до додаткових витрат.

  • Комбіновані моделі сушки для рушників.

Такі пристрої поєднують у собі переваги водяного та електричного обладнання, проте їхня висока вартість часто заважає покупцям зупиняти свій вибір саме на них.

Пам’ятайте, для того щоб визначитися з тим, як правильно вибрати сушка для рушників, необхідно враховувати особливості моделей різного типу, звертаючи увагу на технічні характеристики і функціональні можливості пристроїв.

У компанії «Сантехнік24» ви завжди зможете отримати допомогу висококваліфікованих фахівців, які можуть не тільки встановити, але й підібрати для вас сантехніку, яка найкраще підходить саме для вашої ванної кімнати.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис