X

Оформити заявку




X

Оформити заявку


Як усунути протікання сифону: корисні поради від «Сантехпослуги 24» – Сантехпослуги – Послуги сантехніка 24 години
Замовити
дзвінок

Ми працюємо цілодобово!

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Русский

Замовити дзвінок зараз!

Замовити дзвінок

Як усунути протікання сифону: корисні поради від «Сантехпослуги 24»

Проблеми сантехніки вимагають її якнайшвидшого ремонту. У цій статті ви знайдете кілька порад, які допоможуть вам дізнатися, як усунути текти сифону максимально швидко та якісно.

Слід мати на увазі, що від грамотного монтажу багато в чому залежить справність та довговічність роботи такого сантехнічного обладнання, як сифон під мийку або раковину.

Встановити сифон можна і самостійно, однак у цьому випадку гарантувати його тривалий термін служби ніхто не стане. Однак якщо звернутися за установкою до професіоналів, то ви зможете отримати не тільки грамотно та якісно встановлене водопровідне обладнання, але й гарантію у разі виникнення несправностей.

Перш ніж перейти до того, як усунути текти сифона, слід приділити увагу питанню його правильної установки. Адже саме від цього залежить, чи виникнуть надалі із сантехнікою якісь проблеми чи ні. Насамперед, відразу після покупки виробу його слід зібрати. У процесі збирання необхідно перевірити наявність всіх гвинтів, прокладок та інших деталей, які повинні постачатися в комплекті з виробом.

Перевіривши всі пластикові та гумові елементи на міцність та цілісність, можна приступати до встановлення обладнання.

Практичні поради щодо встановлення

Порадада № 1

Щоб у процесі експлуатації сифона мінімізувати ризик протікання, слід змастити всі прокладки та сполучні елементи конструкції спеціальним герметиком на силіконовій основі.

Для того щоб забезпечити гарне кріплення та уникнути протікання сифон монтується до зливу миття товстими прокладками. Виконуючи їхню установку, перевірте, що прокладка лягає в зазор щільно, не зміщується і не продавлюється.

Також при монтажі сифона слід використовувати гофровану трубу. У неї вставляється зливальний розтруб і кріпиться за допомогою гайки з обов’язковим застосуванням прокладки.

Для профілактики протікання каналізації необхідно використовувати гумовий ущільнювач, а лише після цього приєднувати розтруб гофрованої труби.

Не забудьте перевірити якість з’єднань та їх герметичність. Для цього слід виконати контрольний пуск води та подивитися, чи немає десь підкопувань, і чи не проступає волога.

Порада №2.

Використовуйте подвійні прокладки для фіксації випускного бортика. Крім того, не забувайте обробляти силіконовим прокладки герметиком. Для переливного патрубка в області фіксатора рекомендується використовувати плоску прокладку. При правильному та міцному монтажі цю прокладку можна встановлювати і без герметика.

Як усунути протікання сифона, а також позбутися неприємних запахів з каналізації?

Існує кілька найбільш поширених причин несправностей, пов’язаних із протіканням сифону. Усунути їх в цілому не становить особливих труднощів, проте ремонт необхідно виконувати якомога акуратніше, щоб не пошкодити крихкі пластикові елементи виробу.

  • Якщо протікання з’явилися в області приєднання сифону до раковини, слід обмазати кріплення суриковою замазкою.
  • Течію з нижньої пробки, якщо вона не має механічних пошкоджень, можна усунути, просто сильніше її прикрутивши.

Часто для ремонту сифона його доводиться розбирати. При його повторному збиранні не забувайте очистити всі деталі, а також видалити залишки старого герметика. Виконання цих нескладних правил зробить усі кріплення більш міцними та надійними.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Наші переваги

ЯКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
ЦІНА
ГАРАНТІЯ

Контакти:


Броварський проспект 161, м.Київ

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51


Пошта: uslugi.santehnika24@gmail.com

Соціальні мережі:



Усі права захищені

Контакти

073-742-40-39
097-380-36-75
095-337-14-51

Email: uslugi.santehnika24@gmail.com

Замовити зараз

Замовити дзвінок

Навігація

Прайс лист
Гарантії
Корисне
Контакти

Соціальні мережі

Усі права захищені | Сайт розроблений студією Барбарис